Integritetspolicy

Senast uppdaterad den 25 september 2019

Inledning

Den här texten beskriver hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du besöker våra webbplatser beyondbelief.se, bildspel.nu, detinrespelet.se, everbloomacademy.se, effektivpresentationsteknik.se, fitefter40.se, fokusformeln.se, hillvesson.se, intervjuteknik.com, personbedomning.se, personligeffektivitet.com, reklampsykologen.se, skrivauppsats.se, slutasnusa.net, snuskuren.se, utvilad.se.

Genom att ge oss dina uppgifter intygar du att du är över 13 år.

Våra kontaktuppgifter är:

Fullständigt namn för juridisk person: Everbloom Academy AB (”vi” eller ”oss”)

E-postadress: support@everbloomacademy.se

Postadress: Box 49049, 100 28 Stockholm

Det är mycket viktigt att den information som vi har om dig är korrekt och aktuell. Vänligen meddela oss när din personliga information ändras genom att mejla oss på support@everbloomacademy.se.

Vi kan komma att ändra denna sekretesspolicy då och då. Om vi ​​gör ändringar uppdaterar vi datumet längst upp på denna sida.

Hur vi samlar in ​​och använder information

Vi kan komma att behandla följande typer av personuppgifter om dig:

Kommunikationsdata som innehåller all form av kommunikation som du skickar till oss via kontaktformulär på våra webbplatser, via e-post, sms, sociala medier, meddelanden på sociala medier eller annan typ av kommunikation. Vi behandlar dessa uppgifter med syftet att kommunicera med dig, för dokumentation och för upprättande, fullföljande eller försvar av rättsliga krav. Vår lagliga grund för denna behandling är våra berättigade intressen, som i det här fallet är att svara på meddelanden som skickas till oss, att dokumentera och att upprätta, fullfölja eller försvara rättsliga krav.

Några exempel är:

Bloggar och forum: Vi kan erbjuda dig möjligheten att publicera information på bloggar, forum eller andra publika delar av våra webbplatser. Genom att göra detta samtycker du till publicering av de personuppgifter som du tillhandahåller. Du bör vara medveten om att sådan personlig information kan läsas, samlas in eller användas av andra besökare på dessa publika ställen. Vi har ingen kontroll över hur dessa besökare använder dina personuppgifter.

Förfrågningar: Om du skickar en kommentar eller en fråga till vår kundsupport behåller vi den information du ger oss för att svara dig och för att förbättra våra tjänster och våra kunders användning av våra tjänster.

Kunddata som innehåller uppgifter som rör eventuella köp av varor och/eller tjänster som ditt namn, titel, faktureringsadress, leveransadressens e-postadress, telefonnummer, kontaktuppgifter, inköpsuppgifter och kortinformation. Vi bearbetar dessa uppgifter för att leverera de varor och/eller tjänster som du har köpt och för att föra register över dessa transaktioner. Vår lagliga grund för denna behandling är att fullfölja ett avtal mellan dig och oss och/eller vidta åtgärder på din begäran för att ingå ett sådant kontrakt.

Några exempel är:

Registrering: När du registrerar dig på en tjänst, till exempel genom att prenumerera på ett nyhetsbrev, begära information eller få tillgång till en produkt, blir du ombedd att tillhandahålla viss personlig information som vi kommer att använda för att uppfylla din begäran.

Undersökningar: Vi kan ibland be dig att fylla i enkäter eller frågeformulär. Vi använder endast den information som vi samlar in från enkäter och frågeformulär på ett aggregerat sätt, inte i individuellt identifierbar form. Vi kan använda specifika kommentarer som delas i enkäter på ett anonymiserat sätt. Vi kan också ta kontakt med dig för att förtydliga enkätsvar och eventuellt be om mer information och tillåtelse att dela. Vi delar dock aldrig någonting som går att koppla till en person och som delats i en undersökning, såvida inte samtycke ges.

Användardata som innehåller data om hur du använder vår webbplats och våra eventuella onlinetjänster tillsammans med data som du skickar in för publicering på vår hemsida eller via andra onlinetjänster. Vi behandlar dessa data för att driva vår webbplats och se till att relevant innehåll tillhandahålls för dig, för att säkerställa säkerheten på vår webbplats, för att upprätthålla säkerhetskopiering av våra webbplatser och/eller databaser och för att möjliggöra publicering och administration av våra sajter, andra onlinetjänster och vår affärsverksamhet. Vår lagliga grund för denna behandling är våra berättigade intressen, som i detta fall handlar om att göra det möjligt för oss att administrera våra webbplatser och vår verksamhet på ett korrekt sätt.

Tekniska data som innehåller information om din användning av våra webbplatser och våra onlinetjänster som din IP-adress, dina inloggningsuppgifter, detaljer om din webbläsare, besökstid på sidor på våra webbplatser, sidvisningar och navigationsvägar, detaljer om hur många gånger som du har använt vår sajt, tidszonsinställningar och annan teknisk information på de enheter du använder för att få tillgång till våra webbplatser. Källan till dessa data kommer från vårt analyssystem. Vi bearbetar dessa data för att analysera din användning av vår webbplats och andra onlinetjänster, administrera och skydda vår verksamhet och webbplats, leverera relevant webbplatsinnehåll och annonser till dig och för att förstå effektiviteten av vår annonsering. Vår lagliga grund för denna bearbetning är våra berättigade intressen, som i detta fall handlar om att göra det möjligt för oss att hantera våra webbplatser och vårt företag på ett korrekt sätt och att utveckla vår verksamhet och bestämma vår marknadsstrategi.

Några exempel är:

Webbloggar: Vi upprätthåller webbloggar som automatiskt registrerar grundläggande information om alla som besöker våra webbplatser. Vi använder webblogginformation för att hjälpa oss att designa vår hemsida, identifiera populära funktioner, förbättra våra tjänster och andra administrativa och analytiska ändamål. Vi kan också använda webbloggar för att hjälpa till att identifiera personer som missbrukar våra tjänster. Dessa loggar innehåller:

  • Internetdomänen från vilken du får tillgång till webbplatsen.
  • Din IP-adress.
  • Den typ av webbläsare och operativsystem som du använder.
  • Datum och tid då du besökte tjänsterna.
  • Sidorna som du besökte på webbplatserna.
  • Adressen till webbplatsen som du länkade från för att komma till vår webbplats.

Marknadsdata som innehåller uppgifter om dina preferenser när du tar emot marknadsföring från oss och våra tredjeparter, och dina kommunikationspreferenser. Vi hanterar dessa data för att du ska kunna delta i våra kampanjer i form av tävlingar, lotterier och bortskänkning av priser, leverera relevant webbplatsinnehåll och annonser till dig och mäta eller förstå effektiviteten av denna annonsering. Vår lagliga grund för denna behandling är våra berättigade intressen som i detta fall handlar om att studera hur kunderna använder våra produkter/tjänster, utveckla dem, utveckla vår verksamhet och bestämma vår marknadsstrategi.

Mer specifikt, här är några exempel:

Länkar från e-post: Om du klickar på en länk till någon av våra webbplatser från ett e-postmeddelande från oss kan vi identifiera din e-postadress och associera den e-postadressen med det sätt på vilket du använder sidorna (till exempel vilka sidor du besöker eller om du genomför ett köp).

Besökare: Om du bara besöker sajterna och inte registrerar dig, begär information, kontaktar oss eller postar på ett publikt område på webbplatsen och du inte kom in på sidorna från en länk i ett av våra e-postmeddelanden, kommer vi vanligtvis inte att samla in personliga uppgifter om dig förutom via webbloggarna, som beskrivs nedan. I de fallen får vi den information du gav oss och använder den för att svara på din förfrågan eller uppfylla din begäran om vi kan. Vi delar inte någon av dessa uppgifter med någon annan, förutom för att svara på din förfrågan, om du samtycker till detta eller under andra förhållanden som beskrivs i denna integritetspolicy.

Webbloggar: Vi upprätthåller webbloggar som automatiskt registrerar grundläggande information om alla som besöker våra webbplatser. Vi använder webblogginformation för att hjälpa oss att designa vår hemsida, identifiera populära funktioner, förbättra våra tjänster och andra administrativa och analytiska ändamål. Vi kan också använda webbloggar för att hjälpa till att identifiera personer som missbrukar tjänsterna. Dessa loggar innehåller:

  • Internetdomänen från vilken du får tillgång till webbplatsen.
  • Din IP-adress.
  • Den typ av webbläsare och operativsystem som du använder.
  • Datum och tid då du besökte tjänsterna.
  • Sidorna som du besökte på webbplatserna.
  • Adressen till webbplatsen du länkade från för att komma till vår webbplats.

Cookies: Vi använder cookies, web beacons och liknande teknik för att hjälpa dig att navigera på webbplatserna, så att vi får en förståelse för hur du använder våra webbplatser och för att förbättra våra tjänster. Cookies är textfiler som vi placerar i din dators webbläsare för att lagra dina inställningar. Cookies avslöjar inte någon personlig information i sig själva om du inte väljer att dela med dig av denna information till oss, till exempel genom att registrera dig på våra webbplatser. När du väl väljer att tillhandahålla personuppgifter via våra webbplatser, kan den informationen vara kopplad till de data som lagras i cookien. Om du väljer att inte tillåta cookies på datorn, kan det påverka din förmåga att använda våra tjänster.

Vi kan använda kunddata, användardata, tekniska data och marknadsdata för att leverera relevant webbplatsinnehåll och annonser till dig (inklusive Facebook-annonser eller andra displayannonser) och för att mäta eller förstå effektiviteten hos den annonsering som vi riktar till dig. Vår lagliga grund för denna behandling är berättigade intressen som att utveckla vår verksamhet. Vi kan också använda sådan information för att skicka andra marknadsföringsbudskap till dig. Vår lagliga grund för denna behandling är antingen samtycke eller berättigade intressen (att utveckla vår verksamhet).

Känsliga data

Vi samlar inte några känsliga data om dig. Känsliga data avser information som innehåller detaljer om din ras eller etnicitet, religiösa eller filosofiska övertygelser, sexliv, sexuell läggning, politiska åsikter, fackligt medlemskap, information om din hälsa och genetiska och biometriska data. Vi samlar inte heller in information om kriminella domar och brott.

När vi är skyldiga att samla in personuppgifter enligt lag eller enligt villkoren i ett avtal mellan oss, och du inte tillhandahåller oss dessa uppgifter när de begärs, kan vi eventuellt inte fullfölja kontraktet (till exempel att leverera varor eller tjänster till dig). Om du inte lämnar oss de begärda uppgifterna kan vi behöva avsluta en produkt eller tjänst som du har beställt, men om vi gör det kommer vi att meddela dig detta.

Vi använder endast dina personuppgifter för det ändamål som det samlades in för eller för ett rimligt motsvarande syfte om det krävs. Om vi ​​behöver använda dina uppgifter för ett orelaterat nytt syfte, kommer vi att meddela dig om detta och förklara de rättsliga grunderna för denna behandling.

Vi kan behandla dina personuppgifter utan din kännedom eller ditt samtycke där detta krävs eller tillåts enligt lag.

Vi utför inte automatiserat beslutsfattande eller någon form av automatiserad profilering.

Hur vi samlar in ​​dina personliga uppgifter

Vi kan samla in data om dig genom att du lämnar uppgifterna direkt till oss (till exempel genom att fylla i ett formulär på våra webbplatser eller genom att skicka oss e-postmeddelanden). Vi kan automatiskt samla in vissa uppgifter från dig när du använder våra webbplatser med hjälp av cookies och liknande teknik. Se vår cookiepolicy för mer information om detta.

Vi kan ta emot data från tredje part som analysleverantörer som Google baserade utanför EU, reklamnätverk som Facebook baserade utanför EU, som sökleverantörer som Google utanför EU, leverantörer av tekniska tjänster, betalnings- och leveranstjänster, som datamäklare eller aggregatorer.

Vi kan också få data från offentligt tillgängliga källor, såsom Bolagsverket, baserade inom EU.

Marknadskommunikation

Vår lagliga grund för att behandla dina personuppgifter för att skicka dig marknadsföringskommunikation är ditt samtycke eller våra berättigade intressen (att utveckla vår verksamhet).

Innan vi delar dina personuppgifter med en tredje part för deras egna marknadsföringsändamål ber vi dig om ditt uttryckliga samtycke för detta.

Du kan be oss eller en tredje part om att sluta skicka dig marknadsföringsmeddelanden när som helst genom att klicka på avsluta-knappen längst ner i våra e-postmeddelanden eller genom att skicka ett mejl till support@everbloomacademy.se.

Om du avregistrerar dig från att ta emot marknadsföringskommunikation gäller denna borttagning inte personuppgifter som tillhandahålls till följd av andra transaktioner, till exempel köp, garantiregistreringar etc.

Hur vi använder din information

Så här kan vi komma att använda din information och data:

Kommunicera med dig. Vi kan använda information som vi samlar in från dig för att kommunicera med dig och svara på dina förfrågningar. Dessa meddelanden kan till exempel ta formen av tjänsteuppdateringar, kampanjer för produkter eller tjänster som vi eller någon av våra marknadsföringspartner tillhandahåller, eller nyhetsbrev.

Tjänsteleverantörer: Vi ingår ibland kontrakt med tredje parts tjänsteleverantörer för att utföra tjänster åt oss. Dessa tjänsteleverantörer kan få tillgång till den information vi samlar in för att utföra dessa tjänster, men de kommer att vara avtalsbundna att upprätthålla sekretess kring informationen och inte använda den i något annat syfte.

Sociala media: Webbplatserna kan innehålla sociala medier-funktioner, till exempel Facebooks ”gilla”-knapp och ”dela”-knapp. Dessa funktioner kan samla in din IP-adress och information om vilken sida du besöker på webbplatsen; de kan också placera en cookie för att aktivera funktionen korrekt. Dina interaktioner med dessa funktioner styrs av integritetspolicyn för det företag som tillhandahåller funktionen.

Företagsöverföringar: Om vi ​​skulle överföra alla eller en stor del av våra tillgångar till ett annat företag är en av de tillgångar som vi sannolikt skulle inkludera i överföringen vår databas med personlig information.

Upplysningar av juridiska skäl: Vi kommer att avslöja personlig information när vi är skyldiga att göra det enligt lag, regelverk eller värdepappersutbyte, till exempel som svar på en domstolsorder eller stämning. Vi kan också avslöja sådan information som svar på en brottsbekämpande myndighets begäran eller när vi anser att sådan information är ändamålsenlig för att skydda våra juridiska rättigheter eller för att skydda någons egendom eller säkerhet.

Hur vi delar information – och varför

Vi kan behöva dela dina personuppgifter med följande parter:

  • Övriga företag i vår grupp som tillhandahåller tjänster till oss.
  • Professionella rådgivare inklusive jurister, banktjänstemän, redovisningskonsulter och försäkringsgivare.
  • Regeringsorgan som kräver att vi rapporterar bearbetningsaktiviteter.
  • Tredje parts annonseringsplattformar så att vi kan skapa annonser och marknadsföringskampanjer (till exempel genom att använda din e-postadress för att skapa en målgrupp för Facebook).
  • När du deltar i interaktiva områden på vår webbplats, våra tjänster och produkter, och dina uppgifter kan visas för andra användare: Sådana uppgifter kan inkludera ditt namn, foto, kommentaren och annan information som du valde att delge vid tidpunkten för delningen. Vid enkäter eller undersökningar delar vi aldrig personligt identifierbar information utan ett uttryckligt samtycke.
  • Som svar på en begäran om information om vi anser att upplysningen överensstämmer med eller krävs av någon tillämplig lag, förordning eller rättslig process.
  • Om vi ​​anser att dina handlingar är oförenliga med våra användaravtal eller policyer, eller för att skydda företagets eller andras rättigheter, egendom och säkerhet.
  • Tredje part till vilka vi säljer, överför eller slår samman delar av vår verksamhet eller våra tillgångar.
  • Med ditt samtycke eller din föreskrift.

Vi kräver av alla tredje parter till vilka vi överför din data att respektera säkerheten gällande dina personuppgifter och att behandla den i enlighet med lagen. Vi tillåter endast sådana tredje parter att behandla dina personuppgifter för specifika ändamål och i enlighet med våra instruktioner.

Internationella överföringar

Vi är föremål för bestämmelserna i de allmänna skyddsföreskrifterna som skyddar dina personuppgifter. När vi överför dina data till tredje part utanför EES, kommer vi att se till att vissa skyddsåtgärder finns för att säkerställa en lika hög grad av säkerhet för dina personuppgifter. Som sådan:

  • Vi kan överföra dina personuppgifter till länder som Europeiska kommissionen har godkänt för att tillhandahålla en adekvat skyddsnivå för personuppgifter genom; eller
  • Om vi ​​använder oss av USA-baserade leverantörer som ingår i EU-USA:s sekretesskydd kan vi överföra data till dem, eftersom de har motsvarande skyddsåtgärder på plats; eller
  • Om vi ​​använder vissa tjänsteleverantörer som är etablerade utanför EES kan vi använda specifika avtal eller uppförandekoder eller certifieringssystem som godkänts av Europeiska kommissionen, vilket ger personuppgifter samma skydd som de har i Europa.

Om ingen av ovanstående skyddsåtgärder är tillgängliga kan vi begära ditt uttryckliga samtycke för den specifika överföringen. Du kommer att ha rätt att vid varje tillfälle dra tillbaka detta samtycke.

Datasäkerhet

Vi har infört säkerhetsåtgärder för att förhindra att dina personuppgifter av misstag förloras, används, ändras, avslöjas eller tillgängliggörs utan tillstånd. Vi tillåter dessutom endast tillgång till dina personuppgifter för de anställda och samarbetspartners som har ett affärsmässigt behov av att känna till sådana uppgifter. De behandlar dina personuppgifter enligt våra instruktioner och de är tvungna att hålla det konfidentiellt.

Vi har rutiner för att hantera eventuella misstankar om brott gällande personuppgifter och meddelar dig och eventuell tillämplig reglerare om ett brott om vi är lagligen skyldiga att göra det.

Behållning av data

Vi behåller bara dina personuppgifter så länge som krävs för att fullgöra de syften vi samlade in dem för, bland annat för att uppfylla alla lagar, bokföring eller rapporteringskrav.

När vi avgör tiden för att behålla informationen tittar vi på dess mängd, natur och känslighet, potentiell risk för skada på grund av obehörig användning eller utlämning, behandlingsändamål, om dessa kan uppnås på annat sätt samt lagliga krav.

I bokföringssyfte kan lagen kräva att vi behåller grundläggande information om våra kunder (inklusive kontakt-, identitets-, finans- och transaktionsdata) i sju år efter att de slutat vara kunder.

Under vissa omständigheter kan vi anonymisera dina personuppgifter för forskning eller statistiska ändamål och i de fallen kan vi använda denna information på obestämd tid utan att meddela dig.

Dina rättigheter

Enligt lagen om dataskydd har du rättigheter när det gäller dina personuppgifter som inkluderar rätten att begära tillgång, korrigering, radering, begränsning och överföring, att invända mot bearbetning, att överföra data och (där laglig grund för bearbetning är samtycke) att återkalla samtycke.

Du kan läsa mer om dessa rättigheter på datainspektionen.se.

Om du vill använda någon av de rättigheter som anges ovan, vänligen mejla oss på support@everbloomacademy.se.

Du behöver inte betala någon avgift för att få tillgång till dina personuppgifter (eller tillämpa någon av de andra rättigheterna). Vi kan dock komma att ta ut en rimlig avgift om din begäran är klart ogrundad, återkommande eller överdriven, eller vägra att utföra din begäran under dessa omständigheter.

Vi kan behöva begära specifika uppgifter från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och se till att du har rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att använda någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd som säkerställer att personuppgifter inte avslöjas för någon person som inte har rätt att ta del av den. Vi kan också kontakta dig för att be dig om ytterligare information i samband med din begäran för att påskynda vårt svar.

Vi försöker att svara på alla berättigade förfrågningar inom en månad. Ibland kan det ta oss längre än en månad om din förfrågan är särskilt komplex eller om du har gjort flera förfrågningar. I så fall meddelar vi dig detta.

Om du inte är nöjd med någon aspekt av hur vi samlar in och använder dina uppgifter har du rätt att klaga till Datainspektionen, den svenska tillsynsmyndigheten för dataskyddsproblem (datainspektionen.se). Vi skulle dock vara tacksamma om du ville kontakta oss först om du har ett klagomål så att vi kan försöka lösa det åt dig.

Tredjepartslänkar

Den här webbplatsen kan innehålla länkar till tredje parts webbplatser, plugin-program och program. Genom att klicka på dessa länkar eller aktivera dessa anslutningar kan det vara möjligt för tredje part att samla in eller dela data om dig. Vi kontrollerar inte dessa tredjepartswebbplatser och ansvarar inte för deras integritetspolicy. När du lämnar våra webbplatser uppmanar vi dig att läsa integritetspolicyn på varje webbplats du besöker.

Cookies

Du kan ställa in din webbläsare att vägra alla eller vissa cookies eller att varna dig när webbplatser placerar eller får tillgång till cookies. Om du inaktiverar eller vägrar cookies bör du vara medveten om att vissa delar av webbplatserna kan bli otillgängliga eller inte fungera korrekt. För mer information om de cookies vi använder, se vår cookiepolicy.

Insamlande av information av tredje parter

Vi kan använda en tredje parts annonsföretag för att visa annonser när du besöker vår webbplats. Om vi ​​gör det kan det företaget använda information (dock inte namn, adress, e-postadress eller telefonnummer) om ditt besök på webbplatserna för att visa annonser för varor och tjänster som kan vara av intresse för dig. I samband med att annonserna visas på våra webbplatser kan annonsören placera eller känna igen en unik cookie i din webbläsare.

Vi kan erbjuda dig möjlighet att kontakta andra företag, som annonsörer, affiliates och innehållsleverantörer, för att få information eller att köpa produkter eller tjänster. Du bestämmer när och huruvida du ska dela med dig av dina personuppgifter till dessa företag. Om du lämnar information styrs användningen och säkerheten av dessa företags policy och praxis och inte av denna sekretesspolicy.

Vi företräder inte eller lämnar inga garantier för något av dessa andra företag eller deras integritets- eller säkerhetspolicy. När du klickar dig vidare till en icke-ansluten webbplats, gäller inte denna sekretesspolicy. Vi uppmanar dig starkt att läsa tillämpliga policyer för dessa andra företag och deras webbplatser.

Ditt integritetsval

Om du vill att vi slutar skicka dig e-post eller annan kommunikation eller vill ha tillgång till din personliga information för att korrigera eller ta bort den, kan du skicka oss en förfrågan till vår e-postadress eller postadress som anges här nedan. Vi strävar efter att tillfredsställa sådana önskemål inom en rimlig tid.

support@everbloomacademy.se
Everbloom Academy AB
Box 49049
100 28 Stockholm

Spåra inte

Det kommer inte att vara någon skillnad i hur vi samlar in eller använder data om du ställer in din webbläsare att skicka en ”spåra inte”-förfrågan eller liknande förfrågan när du besöker denna webbplats.

Länkar

Våra webbplatser kan innehålla länkar till andra webbplatser vars sekretesspraxis kan skilja sig från vår. Om du lämnar personuppgifter på någon av dessa webbplatser kommer din information att vara föremål för deras praxis och policy.

Säkerhet

Vi sparar all personlig information med fysiska, elektroniska och administrativa skyddsåtgärder för att skydda uppgifternas säkerhet och konfidentialitet mot rimligen förutsägbara risker. Säkerheten är utformad för att förhindra obehörigas användning, åtkomst, avslöjande, förstörelse och ändringar av data.

Barn

Våra webbplatser är avsedda att användas av vuxna. Vi riktar oss medvetet inte mot eller samlar inte in någon personlig information från barn under 13 år.

Ansvar

Vi är fast beslutna att följa vår integritetspolicy och gällande lagar och att göra din onlineupplevelse säker och värdefull. Om du har en fråga, en förfrågan, ett klagomål, ett bestridande eller en fundering gällande denna sekretesspolicy kan du skicka ett meddelande via e-post till support@everbloomacademy.se eller via post till Everbloom Academy AB, Box 49049. Vi kommer att samarbeta med dig för att få till stånd en snabb lösning på de eventuella problem du kan tänkas ha.

>